Stockholms konstnärliga högskola

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, danspedagogik, film, media, opera, scenkonst och skådespeleri. Genom banbrytande utbildning och forskning vill vi stärka konstens kraft och förmåga att möta samhällets utmaningar. I miljön för konstnärlig forskning har vi unika möjligheter att fördjupa utbildningarna och skapa tvärkonstnärliga samarbetsprojekt.

Vill du bidra till en attraktiv studie-, forsknings- och arbetsmiljö? Hos oss blir du en viktig del i den kritiskt reflekterande och inkluderande miljön. Genom nyskapande arenor för morgondagens tongivande konstnärer, forskare och pedagoger bidrar vi på konstnärlig grund till en aktiv dialog med det omgivande samhället. Gemensamt bär vi en kultur med en stark vi-känsla som utmärks av ansvar, tillit och engagemang där olikheter tillvaratas.

Välkommen att söka anställning som handläggare med ansvar för samordning vid utbildningsadministrativa avdelningen

 

Vi söker dig som vill arbeta med utbildningsfrågor och som tycker att det är inspirerande att arbeta med utveckling av rutiner och verksamhet.

Arbetsuppgifter

För denna anställning söker vi en handläggare med ansvar för samordning av kurs- och utbildningsplanearbetet. Du kommer fungera som stöd till lärare, prefekter och handläggare i arbetet med kurs- och utbildningsplaner. I arbetsuppgifterna ingår att samordna en handläggargrupp i arbetet med beredning av kurs- och utbildningsplaner och att samordna stödet till högskolans utskott för kursplaner på grundnivå och avancerad nivå. Du kommer också att ha en viktig roll i att utveckla styr- och stöddokument, processer och rutiner inom området samt att utbilda lärare och handläggare i detta.

Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och vara delaktig i arbetet med att utveckla våra högskolegemensamma processer. I arbetet ingår också medverkan i processen för utbildningsplanering. Anställningen innebär omväxlande arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar för att planera och genomföra arbetsuppgifterna.

Önskvärda kvalifikationer

 • relevant högskoleutbildning eller motsvarande
 • erfarenhet av arbete med att ta fram kurs- och utbildningsplaner
 • erfarenhet av kvalitets- och utvecklingsarbete
 • erfarenhet av att utveckla och ta fram styrdokument och rutinbeskrivningar
 • erfarenhet av att utbilda och handleda i administrativa processer
 • god kunskap om de lagar och föreskrifter som styr verksamheten
 • god administrativ förmåga
 • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande

 • erfarenhet av att samordna administrativa processer och arbetsleda kollegor
 • erfarenhet av att delta i en ledningsgrupp
 • erfarenhet av arbete med planering och uppföljning av utbildningsutbud

Som person är du ansvarstagande, noggrann, van att arbeta lösningsinriktat och självständigt. Du är en serviceinriktad, positiv och engagerad medarbetare som tycker om att jobba med kvalitets- och utvecklingsarbete och skapa nya möjligheter tillsammans med dina kollegor. Vi är en liten högskoleförvaltning, därför är det viktigt att vi gemensamt tar ansvar för helheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningens omfattning är på heltid och är ett vikariat i 1 år. Tillträde snarast. 

Om ansökan

Du registrerar din ansökan och laddar upp dokument i vårt rekryteringssystem. I korthet ska ansökan innehålla meritförteckning (CV) med kopior på handlingar du vill styrka meritförteckningen med.

Eventuella bilagor du vill åberopa som inte kan skickas via vårt rekryteringssystem skickas till Stockholms konstnärliga högskola, Box 24045, 104 50 Stockholm, märk din ansökning med diarienummer 2021/594/2.2.1.

Välkommen med din ansökan senast 29 september 2021.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Diarienummer 2021/594/2.2.1
Kontakt
 • Mia Kilberger, 08 494 00 320
Facklig företrädare
 • Se www.uniarts.se/om-skh/jobba-pa-skh/p-org ,
Publicerat 2021-09-08
Sista ansökningsdag 2021-09-29

Return to job vacancies