Stockholms konstnärliga högskola

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera och scenkonst. Vi vill med vår unika sammansättning av utbildningar och konstnärlig forskning ge nya möjligheter för framtidens kunskaps- och samhällsutveckling. I miljön för konstnärlig forskning har vi unika möjligheter att fördjupa utbildningarna och skapa tvärkonstnärliga samarbetsprojekt.

Vill du bidra till en attraktiv studie-, forsknings- och arbetsmiljö? Hos oss blir du en viktig del i den kritiskt reflekterande och inkluderande miljön. Tillsammans skapar vi dynamiska mötesplatser för självständiga konstnärer, forskare och pedagoger i dialog med det omgivande samhället. Vi arbetar för en bred rekrytering av medarbetare och studenter då vi värdesätter en mångfald av deltagande och perspektiv.

Välkommen att söka anställning som tekniker till IT-avdelningen.   

IT-avdelningen vid Stockholms konstnärliga högskola (SKH) har som uppdrag att leverera IT-stöd till samtliga institutioner och avdelningar inom lärosätet. Vårt mål är att tillhandahålla en stabil och flexibel IT-miljö som ger våra studenter och anställda de bästa förutsättningarna för utbildning och forskning. IT-avdelningen består i dagsläget av IT-chef, systemförvaltare och IT-tekniker, totalt sex personer.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att lösa praktiska problem samt ge användarstöd för både Mac och PC samt iPhone och Android-telefoner. Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller drift- och supportfrågor inom SKH. Tillsammans med dina kollegor kommer du att följa upp och även självständigt lösa frågor i vårt ärendehanteringssystem samt arbeta med övriga på avdelningen förekommande uppgifter.

 Önskvärda kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete med telefonsupport i en servicedesk
  • God förmåga att lösa problem snabbt och effektivt
  • Kunskap om Android/iOS, dvs. mobilhantering och administration
  • Erfarenhet av Microsoft 365
  • God kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift
  • Gymnasieutbildning med inriktning IT/Tekniker/System eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdiga

Meriterande är:

  • Ärendehantering, gärna från Easit
  • Kunskaper om Microsoft Azure, inTunes

För att trivas hos ska du gilla att jobba både i team och självständigt. Du ska vara självgående och ha förmåga att ta egna initiativ. Du är bra på problemlösning och har god analytisk förmåga. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga, flexibilitet samt ödmjukhet inför arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningens omfattning är på heltid och är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Om ansökan

Du registrerar din ansökan och laddar upp dokument i vårt rekryteringssystem. I korthet ska ansökan innehålla meritförteckning (CV och personligt brev) med kopior på handlingar du vill styrka meritförteckningen med.

 

Eventuella bilagor du vill åberopa som inte kan skickas via vårt rekryteringssystem skickas till Stockholms konstnärliga högskola, Box 24045, 104 50 Stockholm, märkt med diarienummer 2018/1020/2.2.1

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-17.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Diarienummer 2018/1020/2.2.1
Facklig företrädare
  • Se www.uniarts.se/om-skh/jobba-pa-skh/p-org ,
Publicerat 2018-12-19
Sista ansökningsdag 2019-01-17

Zurück zu Stellenangeboten