Stockholms konstnärliga högskola

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera och scenkonst. Vi vill med vår unika sammansättning av utbildningar och konstnärlig forskning ge nya möjligheter för framtidens kunskaps- och samhällsutveckling. I miljön för konstnärlig forskning har vi unika möjligheter att fördjupa utbildningarna och skapa tvärkonstnärliga samarbetsprojekt.

Vill du bidra till en attraktiv studie-, forsknings- och arbetsmiljö? Hos oss blir du en viktig del i den kritiskt reflekterande och inkluderande miljön. Tillsammans skapar vi dynamiska mötesplatser för självständiga konstnärer, forskare och pedagoger i dialog med det omgivande samhället. Vi arbetar för en bred rekrytering av medarbetare och studenter då vi värdesätter en mångfald av deltagande och perspektiv.

Anställningen är placerad vid Institutionen för cirkus. Läs mer om institution för cirkus:
http://www.uniarts.se/om-skh/doch-dans-och-cirkushogskolan/institutionen-for-cirkus

Välkommen att söka anställning som teknisk samordnare till institutionen för cirkus  

Arbetsuppgifter

Som teknisk samordnare ingår du i institutionens team och samarbetar med både lärare och teknisk/ administrativ personal. Arbetet sker under ledning av institutionens prefekt och i samarbete med programansvariga och lärare. Din huvuduppgift är att utveckla samordningen av teknik (riggning, ljus och ljud) på institutionen. 

I samarbete med vår riggare arbetar du med säkerhet och teknisk funktion i våra anordningar för träning och presentation av cirkus. Du medverkar vid den dagliga kontrollen där vi säkerställer att gällande krav inom arbetsmiljö, säkerhet och teknisk funktion efterlevs. Vidare deltar du i planering av produktioner, löser produktionstekniska behov i både akut och förebyggande syfte samt vidareutvecklar och förbättrar cirkusrekvisita och annan scentekniskutrustning.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara behjälplig vid studentproduktioner där både för- och efterarbete ingår. Arbete tillsammans med studenter kan ingå som en del av arbetet. Vid studenternas förställningsperioder som sker två gånger per år kan arbetstiden avvika från ordinarie arbetstid.

Önskvärda kvalifikationer

  • Bred kompetens inom hela det scentekniska området med särskilt fokus på cirkusmaterial, riggutrustning samt ljus och ljudteknik
  • Erfarenhet av säkerhetsarbete inom scenkonstnärlig produktion eller utbildning
  • Flerårig praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Körkort för personbil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är:

  • Erfarenhet av konstruktionsarbete
  • Erfarenhet av att utveckla cirkusrekvisita
  • Certifiering av något eller flera av följande: Höghöjdsarbete, skylift, arbete med stegar,byggnadsställningar och arbetsmiljöutbildningar

Du är en positiv och engagerad medarbetare som är trygg och lugn i din yrkesroll. Du har god planeringsförmåga och arbetar proaktivt och självständigt. Du tar initiativ, vidareutvecklar etablerade rutiner och processer och löser problem på egen hand, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Institutionens utbildningsområden förändras ständigt, och nya arbetsuppgifter utvecklas i och med det. Därför är det av stor vikt att du är öppen och intresserad av att utveckla nya arbetsmetoder och verktyg för konstnärlig produktion.

Om anställningen

Anställningens omfattning är på heltid och är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde snarast

Om ansökan

Du registrerar din ansökan och laddar upp dokument i vårt rekryteringssystem. I korthet ska ansökan innehålla meritförteckning (CV) med kopior på handlingar du vill styrka meritförteckningen med.

Eventuella bilagor du vill åberopa som inte kan skickas via vårt rekryteringssystem skickas till Stockholms konstnärliga högskola, Box 24045, 104 50 Stockholm, märkt med diarienummer 2018/898/2.2.1

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-13.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Diarienummer 2018/898/2.2.1
Kontakt
  • Walter Ferrero, prefekt, 08 494 00 906
Facklig företrädare
  • Se www.uniarts.se/om-skh/jobba-pa-skh/p-org ,
Publicerat 2018-12-10
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Zurück zu Stellenangeboten