Stockholms konstnärliga högskola

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, danspedagogik, film, media, opera, scenkonst och skådespeleri. Genom banbrytande utbildning och forskning vill vi stärka konstens kraft och förmåga att möta samhällets utmaningar. I miljön för konstnärlig forskning har vi unika möjligheter att fördjupa utbildningarna och skapa tvärkonstnärliga samarbetsprojekt.

Vill du bidra till en attraktiv studie-, forsknings- och arbetsmiljö? Hos oss blir du en viktig del i den kritiskt reflekterande och inkluderande miljön. Genom nyskapande arenor för morgondagens tongivande konstnärer, forskare och pedagoger bidrar vi på konstnärlig grund till en aktiv dialog med det omgivande samhället. Gemensamt bär vi en kultur med en stark vi-känsla som utmärks av ansvar, tillit och engagemang där olikheter tillvaratas.

Anställningen är placerad vid Institutionen för scenkonst. Läs mer om institutionen här: https://www.uniarts.se/om-skh/institutionen-for-scenkonst

Välkommen att söka anställning som produktionstekniker till Institutionen för scenkonst

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker hos oss jobbar du med scenteknik med fokus på scenkonstproduktion och mediateknisk produktion. Du planerar, samordnar, riggar och avrustar scenutrustning som ljus, ljud och övrig scenteknik samt annan mediateknik som används i undervisningen, i samband med olika produktioner och efter verksamhetens behov.

Ditt arbete utför du både självständigt och tillsammans med kollegor. Du ingår i ett team med tekniker och tillsammans ansvarar ni för att lösa pågående tekniska uppgifter, och arbetar i förebyggande syfte. Du bistår med din tekniska kunskap i undervisande verksamhet och med stöd inför och under undervisningsprojekt. I arbetet ingår ansvar för de scentekniska förråden samt handledning av personal och studenter i nyttjandet av tekniken.

Etablerade processer och rutiner finns som du gärna får vara med och vidareutveckla. Dina arbetstider kommer att variera beroende på behov, mestadels är arbetstiden förlagd till dagtid, men kvälls- och helgarbete kan förekomma, detta sker med god framförhållning.

Önskvärda kvalifikationer

  • Bred kompetens inom scen, ljus och ljud och övrig scenteknik inom scenkonstområdet.
  • Scentekniks högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
  • Några års praktisk erfarenhet av att arbeta som scentekniker
  • Erfarenhet av planering och administration
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska

Meriterande är:

  • Kunskap om produktionsrelaterade program för MAC.

För anställningen krävs att du är ansvarsfull och lösningsorientrad. Vidare behöver du vara van vid att ta egna initiativ och att kunna arbeta självständigt. För att trivas i rollen behöver du vara stresstålig, serviceinriktad och flexibel då arbetsbelastningen varierar och omprioriteringar i arbetet förekommer. Vi ser gärna att du är lugn och trygg i din yrkesroll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Om anställningen

Anställningen är tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde 1:a oktober.

Om ansökan

Du registrerar din ansökan och laddar upp dokument i vårt rekryteringssystem. I korthet ska ansökan innehålla meritförteckning (CV och personligt brev) med kopior på handlingar du vill styrka meritförteckningen med.

Eventuella bilagor du vill åberopa som inte kan skickas via vårt rekryteringssystem skickas till Stockholms konstnärliga högskola, Box 24045, 104 50 Stockholm, märkt med diarienummer 2021/475/2.2.1

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-13

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1:a oktober eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Diarienummer 2021/475/2.2.1
Kontakt
  • Johanna Garpe, prefekt för institionen, 08 494 00 430
Facklig företrädare
  • Se www.uniarts.se/om-skh/jobba-pa-skh/p-org ,
Publicerat 2021-07-01
Sista ansökningsdag 2021-08-13

Tillbaka till lediga jobb