Stockholms konstnärliga högskola

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera och scenkonst. Vi vill med vår unika sammansättning av utbildningar och konstnärlig forskning ge nya möjligheter för framtidens kunskaps- och samhällsutveckling. I miljön för konstnärlig forskning har vi unika möjligheter att fördjupa utbildningarna och skapa tvärkonstnärliga samarbetsprojekt.

Vill du bidra till en attraktiv studie-, forsknings- och arbetsmiljö? Hos oss blir du en viktig del i den kritiskt reflekterande och inkluderande miljön. Tillsammans skapar vi dynamiska mötesplatser för självständiga konstnärer, forskare och pedagoger i dialog med det omgivande samhället. Vi arbetar för en bred rekrytering av medarbetare och studenter då vi värdesätter en mångfald av deltagande och perspektiv.

Välkommen att söka anställning som handläggare till ledningskansliet.

Vi söker nu en medarbetare som ska ge ett administrativt stöd till högskolans ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande arbete på en kreativ arbetsplats med trevliga kollegor och god stämning. Arbetsplatsen är placerad i ljusa och fina lokaler på Linnégatan 87 i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

  • ge stöd till rektor i det dagliga arbetet med beslutsunderlag, samordning och bokning av möten, lokaler och evenemang mm
  • du blir en del av ledningskansliet som ger kvalificerat administrativt stöd till högskoleledningen, organiserar och hanterar det praktiska kring ledningens resor, besök och sammanträden, sköter löpande kommunikation i olika ärenden, expedierar beslut och hanterar avtal
  • kontakt med nationella och internationella gäster
  • samordning och genomförande av ledningsarrangemang
  • andra på högskoleförvaltningen förekommande arbetsuppgifter

 

Önskvärda kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och gärna erfarenhet av arbete i statlig verksamhet. Du har förmåga och erfarenhet av att bygga upp, organisera och utveckla verksamheter och rutiner. Du är van att arbeta i moderna IT-system. Du kan kommunicera mycket väl på svenska i tal och skrift. Eftersom vi verkar i en internationell miljö så är det också viktigt att du behärskar engelska.

Du är en positiv kraft som med ditt engagemang och din förmåga att arbeta strukturerat bidrar till trivsel och arbetsglädje i arbetsgruppen. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och lyhörd. Du är van att samarbeta, såväl som att ta egna initiativ och arbeta proaktivt. Du tycker om att ha många olika typer av arbetsuppgifter och är van att prioritera och handla lösningsorienterat utifrån uppkomna situationer. Erfarenhet av det konstnärliga området är inget krav men ett intresse gör jobbet roligare.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningen är tillsvidare på heltid med provanställning om 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan

Du registrerar din ansökan och laddar upp dokument i vårt rekryteringssystem. I korthet ska ansökan innehålla meritförteckning (CV och personligt brev) med kopior på handlingar du vill styrka meritförteckningen med.

Eventuella bilagor du vill åberopa som inte kan skickas via vårt rekryteringssystem skickas till Stockholms konstnärliga högskola, Box 24045, 104 50 Stockholm, märkt med diarienummer 2018/1045/2.2.1.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-01-20.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Diarienummer 2018/1045/2.2.1
Kontakt
  • Carin Andersson, handläggare, 08-494 00 213
  • Eva Öquist, högskolechef, 08-494 00 211
Facklig företrädare
  • Se www.uniarts.se/om-skh/jobba-pa-skh/p-org ,
Publicerat 2018-12-19
Sista ansökningsdag 2019-01-20

返回职位空缺页面